Exit

Doen wat werkt. We zijn er voor jou!

Ik Self
Self is ervan overtuigd dat gedragsverandering alleen plaats kan vinden als de cliënt hierin een leidende rol krijgt. In jouw eigen omgeving, waar jij je op je plek voelt. Niet zozeer de zorgvraag staat centraal maar het aansluiten bij jouw ondersteuningsbehoefte en begeleidingsvorm. Ons uitgangspunt is niet het probleem, maar we gaan direct aan het werk met de oplossing.

Direct zorg nodig?
Self is een kleine zorgorganisatie met als groot voordeel: geen wachtlijsten. Neem contact met ons op en wij gaan direct aan de slag met de zorgvraag. Wij beloven niks, maar we doen er alles aan om stappen in de goede richting te zetten.

Stappenplan
Ben je nieuwsgierig geworden hoe de zorgspecialisten van Self te werk gaan? We werken volgens een stappenplan en vragen jou bij iedere stap of de hulp die wij bieden (nog) bij je past.

Stap 1 Kennismaking
We willen jou en jouw netwerk beter leren kennen. In een individueel gesprek met een ambulant begeleider van Self gaan we jouw situatie bespreken. We hebben het dan over belangrijke onderdelen die horen bij de hulp die jij zoekt. Welke doelen wil je behalen? Hoe wil je daar zelf komen? En wat kan Self doen om je daarbij te ondersteunen?

Stap 2 Bepalen wat werkt
Doen wat werkt: dáár geloven wij in. We gaan samen met jou bepalen hoe we jou verder kunnen helpen. We werken altijd aan een plan op maat. Wat past bij jou? Hoe kun jij zelf jouw situatie weer op de rit krijgen?

Stap 3 Uitvoer
Self helpt. Door samen jouw thuissituatie en de bijbehorende zaken – zoals financiën, opleiding/werk, sociale contacten en persoonlijke verzorging – weer op de rit te krijgen. Onze begeleiders spreken met je af daar waar jij je veilig en fijn voelt. Daarnaast wordt het gezin en netwerk betrokken bij de begeleiding. Voor iedereen worden er eigen doelen opgesteld.

Heb jij hulp nodig?

We helpen je graag. Self doet wat werkt.

Close
Go top