Exit

Bij Self hebben we een eigen manier van werken. Een werkwijze om tot een succesvolle verandering te komen in het leven van diegene die hulp nodig heeft. De zorgvraag staat niet centraal, maar het aansluiten bij de ondersteuningsbehoefte en begeleidingsvorm daarachter. Hierbij is het uitgangspunt niet het probleem, maar wordt direct aan het werk gegaan met de oplossing.

Deze werkwijze gaat uit van twee principes:

1. Doe niet meer wat niet werkt
2. Doe meer van wat wel werkt

Pas jij binnen ons team?

Als medewerker van Self pas jij jezelf aan, aan dát wat de cliënt nodig heeft – zonder je eigen normen en waarden te kort te doen. Self staat voor openheid naar cliënten. Een cliënt heeft vaak al een traject afgelegd waarin beloofd werd dat alles goed komt. De tijd van ‘gouden bergen beloven’ door zorgverleners aan cliënten is voorbij. Wij beloven niks, maar we doen er alles aan om stappen in de goede richting te zetten. Aan deze eerlijkheid is veel behoefte in de zorgwereld. We kennen geen wachtlijsten en onze snelheid, kwaliteit én resultaatgerichtheid gaan goed samen. Werkt iets niet, gaan we op zoek naar iets anders.

Samenwerken in een hecht team

Bij Self zijn we continue in ontwikkeling. We maken veel tijd beschikbaar om samen met het team processen te waarborgen of juist te verbeteren. We gaan creatief om met begeleiding, staan open voor ideeën en zijn innovatief in de manier van zorgverlening. We pionieren en vinden jouw mening daarin belangrijk.

Aan de slag bij Self?

Doe jij graag wat werkt en ben je op zoek naar afwisselend en zinvol werk? Heb je HBO-diploma op zak en heb je werkervaring in de zorgsector? Werk je graag zelfstandig, maar tegelijkertijd samen in een hecht team? Neem via onderstaand formulier contact met ons op!

Close
Go top