Exit

Self biedt ambulant werk. Self gelooft in een wereld waarin jongeren en volwassenen die zijn vastgelopen op maat gemaakte begeleiding krijgen om hun eigen doelen te bereiken. Wij pakken het anders aan. Wij kijken naar jou, jouw thuissituatie en jouw netwerk. Wij laten ons niet beperken door een bepaalde stempel die je krijgt van anderen. Wij geloven dat we je kunnen helpen met jouw hulpvraag. We zetten “zorgen” om in “ondersteunen”. Zo sluit de aanpak precies aan bij wat jij nodig hebt om successen te behalen.

Self werkt persoonlijk, cliëntgericht, dialoog gestuurd en midden in de maatschappij. Ons team van zorgspecialisten bestaat vooral uit mannen. We zijn gespecialiseerd in meerdere vormen van gedragsproblematiek, zijn sterk gericht op ‘doen’ en hebben een ‘niet lullen maar poetsen mentaliteit.’ Natuurlijk is iedere situatie anders, maar voor iedere situatie hebben wij een ‘mannetje’. Ambulante zorg, is zorg die niet in een instelling wordt verleend.

Self is van mening dat de problemen dienen te worden aangepakt, daar waar ze ontstaan. Daarom biedt ons team van zorgspecialisten, individuele ondersteuning in jouw thuissituatie, op het werk of op school.

Self is gespecialiseerd in diverse gedragsproblematieken. vaak is er sprake van meervoudige problematieken, zoals psychologische problemen en gedragsproblemen. Soms in combinatie met gezinsproblematiek, persoonlijkheid problematiek of een ontwikkelingsstoornis.

Close
Go top